Novice – šola

11. 12. 2020

V tednu od 14. 12. do 18. 12. 2020 še vedno na daljavo

Spoštovani starši, dragi učenci,

obveščamo vas, da je  Vlada Republike Slovenije zaradi aktualnih epidemioloških podatkov podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. To pomeni, da ostaja v veljavi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. Izjema so zaposleni v zavodih in člani organov zavodov. Posledično ostaja v veljavi tudi sklep ministrice o izobraževanju na daljavo. Vrtci še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Ni kaj k temu veliko za dodati. Režima šolanja na daljavo smo se nekako že navadili. Na tem mestu bi samo še enkrat več opozoril vse učence naj redno opravljajo šolsko delo in sodelujejo pri urah v živo. Sedaj vam je stalno na razpolago tudi urnik ur v živo in se ne bi smelo dogajati, da se k uri ne priključite. Da pa se da dobro delati tudi na daljavo, nam je pokazala učenka Sofia, ki nam je v sklopu aktivnosti športnega dne poslala svoj video prispevek. Njena Korona pravila naj vam bodo opora pri organizaciji vašega dne šolskega dela. Posnetek si oglejte TUKAJ.  Še vedno pa si lahko ustvarite svoja lastna pravila.

Počasi se bo potrebno sprijazniti, da se v tem koledarskem letu v šolskih klopeh ne bomo videli. Število na novo okuženih ne upada in število hospitaliziranih ravno tako ne. Vse kar lahko naredimo je, da poskrbimo zase in svoje bližnje. Omejujmo stike, vzdržujmo redno higieno rok in nosimo obrazne maske ter se čim več gibajmo.

Pazite nase.

Draženko Šolaja, ravnatelj


    
Dostopnost